Skip to Content
Skip to Navigation hotkey

Om Solenergi Norge

Vi hjelper miljøbevisste bedrifter og privatpersoner å spare penger. Synes du at strømregningen din med fordel kunne vært lavere? Er du miljøbevisst, og har lyst til å bidra til å ta vare på miljøet, slik at også framtidige generasjoner kan vokse opp i en verden med mest mulig stabilt klima? Da kan vi hjelpe deg.

Komplette solcelleanlegg for alle

Solenergi Norge AS leverer komplette solcelleanlegg til alle typer industribedrifter og landbruk. Så lenge du har et tak, kan vi hjelpe deg med å skreddersy en solcellepakke for deg. Vi tilpasser solcelleanlegget til akkurat ditt behov, slik at du får en framtidsrettet løsning der du kan produsere din egne miljøvennlige og billige strøm i mange år. Vi gjør det enkelt for deg å spare strøm, og tar hele jobben for at du skal slippe å tenke på stort annet enn sluttresultatet: egenprodusert, miljøvennlig strøm.

Solenergi – bra for miljø og pengebok

Solenergi er en smart og energieffektiv løsning. Sola er verdens eldste fornybare energikilde, og selv om det av og til føles som om sola knapt nok skinner i Norge, kan vi love deg at det er mer enn nok til at også du kan få en effektiv solcelleløsning. Teknologien har endret seg de siste åra. Det har også strømprisen. Alt dette gjør at alt bør litte til rette for at også du har mulighet til å kunne bruke solenergi for å spare penger og miljø.

Best på pris og kvalitet

Selv om potensialet i solenergi er stort, er effekten avhengig av hvilken løsning du velger, kvaliteten på solcellepanel og andre komponenter i anlegget, og prisen på solcelleanlegget ditt. Regnestykket er ganske enkelt: velger du en dårlig løsning med dårlig kvalitet, får du et anlegg som er mindre lønnsomt. Vi har som mål å være best på både pris og kvalitet, slik at du får mest mulig igjen for å investere i et solcelleanlegg fra Solenergi Norge AS. Solenergi Norge AS har hovedkontor i Folldal i Østerdalen, men leverer solcelleanlegg i store deler av Norge – fra Trøndelag i nord til agderfylkene i sør.

Kanskje du lurer på hvor lønnsomt solenergi kan være for akkurat deg?

Ta kontakt om solcelleanlegg

Back to top